Blogger Layouts

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Followers

Wednesday, 30 November 2011

LAGI KOLEKSI TERBARU....

SALAM KWN2..

Semalam dah sampai lagi koleksi terbaru. Yg bestnya, tiga helai tudung yg baru je diupload gmbarnya di FB dah disambar on the spot sebaik shj gmbar2 tersebut dimasukkan. Terharu sangat, but don't worry, pada yg berkenan pada pattern tu, saya sedang cuba untuk mendapatkan stoknya lagi... so, ENJOY SHOPPING ye...

KOLEKSI V-SHAPE POLKADOT....RM 23 shj.....tapi utk warna2 yg dipamerkan ni dah SOLD OUT...
tapi ANGGUNSHOPPE sedang cuba utk mendapatkan lagi stok utk koleksi ini....







KOLEKSI DUAL TONE ROPOL > RM23 shj. 





KOLEKSI ROPOL BERCORAK > RM16shj.







so, klu berminat boleh buat pesanan di borang yg telah disediakan atau email di anggunshoppenov01@gmail.com. Utk kos penghantaran sila baca di ruangan gadget ye...tkasih sudi singgah di sini. Jemput datang lagi.................

Wednesday, 23 November 2011

NEW COLLECTIONS....

Hai...ANNGUNSHOPPE kembali dgn beberapa lagi koleksi terbaru..........ENJOY SHOPPING na.....


KOLEKSI V-SHAPE POLKADOT






KOLEKSI ALA-ALA PEARL HAYA
RM 25 sehelai...




koleksi ni ada 3 layer, klu suka, layer yg pertama boleh diletakkan di atas kepala membentuk seperti selendang....tapi klu dilepaskan begitu je pun cantik








KOLEKSI ROPOL BERCORAK

So, klu ada yg berminat, boleh lah order ye, tinggalkan pesanan di shoutmix ataupun borang order yg telah disediakan. Terima kasih daun keladi, jemput datang lagi....



Monday, 21 November 2011

SOLD OUT !!!

SALAM, 
hai pengunjung2, thanks sudi dtg menjengah wpun tak meninggalkan jejak...tapi saya dapat rasakan ada yg berkunjung, ribuan terima kasih atas kesudian....


For info, semua tudung2 yg pernah dipaparkan di sini gambar2nya telah pun habis dijual dan stok pada saya pun dah habis. Tapi, don't worry, klu ada kesempatan, sy akan masukkan gambar2 koleksi terbaru as soon as possible ye....may be malam ni or esok... just wait.


Kpd sesiapa yg berminat, sila order cepat ye sbb yg ni stok terhad sbb setakat ni, mmg bagaikan goreng pisang panas, tak sempat nak letak gambar dah kena sambar...ALHAMDULILLAH, rezeki kurniaan ALLAH.....


So, teruskan menziarahi saya di sini ye, dan sokongan anda semua saya sambut dgn ucapan ribuan terima kasih....