Blogger Layouts

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Followers

Monday, 7 November 2011

MURAH2 JER

Assalamualaikum wbt....
Salam utk semua kwn2 blogger, usahawan2 online....
Saya, baru je bermula, belum pun sampai sebulan jagung apatah lagi setahun...Jadi, segala kekurangan dan kekilafan, mohon dimaafkan yea, dan pada yg baik hati, mohon juga diberikan pandangan, pendapat dan bimbingan (andai tidak menjadi kesalahan) kpd saya agar dpt saya 'mentadbir empayar' yang tak seberapa saya ini ke mercu jaya. INSYAALLAH....

Juga, kpd mereka yg sudi itu, saya dahulukan segala kebaikkan anda dgn ucapan ribuan terima kasih. ALHAMDULILLAH..

KOLEKSI ALA2 PEARL HAYA. Murah je sbb dia ala2 kan, tak mampu nak ikut yg betul2 punya dan tiada siapa boleh kalah dan sangkalkan kehebatan koleksi sebenar TUDUNG PEARL HAYA....
Harganya sebelum postage hanya RM22 shj dan selepas postage : Semenanjung RM6, Sabah/Sarawak - RM10 shj.
^
^
^


KOLEKSI SYRIA DENIM. Cuma RM17 shj sebelum postage  

 KOLEKSI ALA2 PEAR HAYA - RM 25shj...
ada warna2 lain juga yg cantik2 dan comel2.....

Koleksi Ala2 Pearl Haya - RM 22 shj...

Koleksi Denim - RM17 shj..

 TUDUNG SYRIA - RM16 shj.

TUDUNG BUDAK - RM12 shj sebelum kos penghantaran.

Banyak pilihan warna dan saiz utk semua pattern tudung2 di atas. Memang cantik2 dan quality fabrik pun sgt memuaskan. 

Utk yg berminat, boleh lah order di sini, dengan menyertakan nama, alamat dan pesanan dan sebarang pembayaran bolehlah dibuat melalui bank in di account maybank/maybank2u.

THANK YOU ~~ with LOVE.....

2 comments:

  1. Akak lama dah cari yang dipakai tuk anak kaler purple tu .. ada kaler lain tak .. cuma nak tanya, len kali tak susah nak cari ...

    ReplyDelete
  2. ada warna2 lain pun, Insyaallah....nnti bgtau je kt sini klu confirm nak, sy boleh pos.

    ReplyDelete