Blogger Layouts

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Followers

Wednesday, 30 November 2011

LAGI KOLEKSI TERBARU....

SALAM KWN2..

Semalam dah sampai lagi koleksi terbaru. Yg bestnya, tiga helai tudung yg baru je diupload gmbarnya di FB dah disambar on the spot sebaik shj gmbar2 tersebut dimasukkan. Terharu sangat, but don't worry, pada yg berkenan pada pattern tu, saya sedang cuba untuk mendapatkan stoknya lagi... so, ENJOY SHOPPING ye...

KOLEKSI V-SHAPE POLKADOT....RM 23 shj.....tapi utk warna2 yg dipamerkan ni dah SOLD OUT...
tapi ANGGUNSHOPPE sedang cuba utk mendapatkan lagi stok utk koleksi ini....







KOLEKSI DUAL TONE ROPOL > RM23 shj. 





KOLEKSI ROPOL BERCORAK > RM16shj.







so, klu berminat boleh buat pesanan di borang yg telah disediakan atau email di anggunshoppenov01@gmail.com. Utk kos penghantaran sila baca di ruangan gadget ye...tkasih sudi singgah di sini. Jemput datang lagi.................

Wednesday, 23 November 2011

NEW COLLECTIONS....

Hai...ANNGUNSHOPPE kembali dgn beberapa lagi koleksi terbaru..........ENJOY SHOPPING na.....


KOLEKSI V-SHAPE POLKADOT






KOLEKSI ALA-ALA PEARL HAYA
RM 25 sehelai...




koleksi ni ada 3 layer, klu suka, layer yg pertama boleh diletakkan di atas kepala membentuk seperti selendang....tapi klu dilepaskan begitu je pun cantik








KOLEKSI ROPOL BERCORAK

So, klu ada yg berminat, boleh lah order ye, tinggalkan pesanan di shoutmix ataupun borang order yg telah disediakan. Terima kasih daun keladi, jemput datang lagi....



Monday, 21 November 2011

SOLD OUT !!!

SALAM, 
hai pengunjung2, thanks sudi dtg menjengah wpun tak meninggalkan jejak...tapi saya dapat rasakan ada yg berkunjung, ribuan terima kasih atas kesudian....


For info, semua tudung2 yg pernah dipaparkan di sini gambar2nya telah pun habis dijual dan stok pada saya pun dah habis. Tapi, don't worry, klu ada kesempatan, sy akan masukkan gambar2 koleksi terbaru as soon as possible ye....may be malam ni or esok... just wait.


Kpd sesiapa yg berminat, sila order cepat ye sbb yg ni stok terhad sbb setakat ni, mmg bagaikan goreng pisang panas, tak sempat nak letak gambar dah kena sambar...ALHAMDULILLAH, rezeki kurniaan ALLAH.....


So, teruskan menziarahi saya di sini ye, dan sokongan anda semua saya sambut dgn ucapan ribuan terima kasih....

Wednesday, 9 November 2011

KOLEKSI ROS MOROCCO





RM 20 sebelum kos penghantaran.
Kos Penghantaran utk Semenanjung - RM6 shj sementara Sabah/ Sarawak - RM10 shj....


Monday, 7 November 2011

MURAH2 JER

Assalamualaikum wbt....
Salam utk semua kwn2 blogger, usahawan2 online....
Saya, baru je bermula, belum pun sampai sebulan jagung apatah lagi setahun...Jadi, segala kekurangan dan kekilafan, mohon dimaafkan yea, dan pada yg baik hati, mohon juga diberikan pandangan, pendapat dan bimbingan (andai tidak menjadi kesalahan) kpd saya agar dpt saya 'mentadbir empayar' yang tak seberapa saya ini ke mercu jaya. INSYAALLAH....

Juga, kpd mereka yg sudi itu, saya dahulukan segala kebaikkan anda dgn ucapan ribuan terima kasih. ALHAMDULILLAH..

KOLEKSI ALA2 PEARL HAYA. Murah je sbb dia ala2 kan, tak mampu nak ikut yg betul2 punya dan tiada siapa boleh kalah dan sangkalkan kehebatan koleksi sebenar TUDUNG PEARL HAYA....
Harganya sebelum postage hanya RM22 shj dan selepas postage : Semenanjung RM6, Sabah/Sarawak - RM10 shj.
^
^
^


KOLEKSI SYRIA DENIM. Cuma RM17 shj sebelum postage  

 KOLEKSI ALA2 PEAR HAYA - RM 25shj...
ada warna2 lain juga yg cantik2 dan comel2.....

Koleksi Ala2 Pearl Haya - RM 22 shj...

Koleksi Denim - RM17 shj..

 TUDUNG SYRIA - RM16 shj.

TUDUNG BUDAK - RM12 shj sebelum kos penghantaran.

Banyak pilihan warna dan saiz utk semua pattern tudung2 di atas. Memang cantik2 dan quality fabrik pun sgt memuaskan. 

Utk yg berminat, boleh lah order di sini, dengan menyertakan nama, alamat dan pesanan dan sebarang pembayaran bolehlah dibuat melalui bank in di account maybank/maybank2u.

THANK YOU ~~ with LOVE.....